Arenys de Munt 2014

Ballant el boogie-boogie
Ballant el boogie-boogie

Diumenge passat varem començar una nova temporada a Arenys de Munt, el dia no prometia abans doncs ens haviem anat a dormir amb el soroll de pluja picant els terrats i teulades de les nostres cases i res feia semblar que hagués de parar. El temps, però, va ser generós i ens va regalar un sol esplèndid que va assecar ràpidament les places, els carrers i la sorrenca riera d'Arenys de Munt.

 

A les 9 ens trobàvem al local per carregar els gegants. Els elegits eren en Roc, la Maria i en Zenón (més valia tirar curt per començar tranquils) que, un cop carregats a la furgoneta, es van dirigir cap al Calisay per recollir la resta de membres de la colla. Així tots junts ens vam desplaçar cap al poble veí.

 

Sorpresa! Erem els primers a arribar! No crec que això hagués passat mai! Els de la Colla d'Arenys de Munt ja amb la seva camisa taronja ens miraven sorpresos per aquesta fita. Després de les salutacions de rigor, muntem els gegants i els deixem plantats tot pensant que farem ara amb les dues hores que falten per a la cercavila.

 

Com que l'estòmac demanava a crits fer un moç vam dirigir els nostres passos cap a l'escola Sant Martí que ens rebè amb l'olor inconfusible de butifarres a la brasa, posats al voltant de la taula vam esperar... i esperar... i esperar... aquestes butifarres no arriben mai!

 

Després d'esmorzar anem tot xerrant cap a la plantada (a la plaça de l'esglèsia), ens enfaixem i a començar la temporada!

 

A partir d'aquí tot en la línia de sempre; ballant, saltant, dansant i corrent! (ja sabeu com ens agrada entretenir-nos pel camí, haviem d'anar recuperant terreny amb les colles de davant). Al final, ball a plaça i cap a casa un altre cop!

 

Un gran mati de gegants que servia per encetar aquesta temporada 2014. Ara a esperar fins després de Sant Joan per tornar a portar els gegants. :(

Escribir comentario

Comentarios: 0