Arbúcies

Recuperats d'un gran Sent Zenon on els geganters haviem deixat el llistó molt alt tocava tornar a voltar per Catalunya. El poble elegit: Arbúcies. No hi havíem estat mai però en vam tornar ben satisfets!

 

Les ganes de dur gegants eren enormes però el temps, com a Arenys de Munt, era incert. Semblava que havia d'aguantar. Confiats vam carregar en Roc i la Maria i cap amunt que fa pujada!

 

Ens vam perdre per dins del poble buscant el lloc de la plantada, no hi havia qui s'aclarís entre aquells carrers sinuosos!! Acompanyats d'un policia local vam acabar arribant-hi i just quan acabem de muntar els gegants es posa a ploure.

 

Ràpidament amaguem els gegants sota un pont tot esperant que amaini. Res, un ruixadet d'estiu que fa baixar una mica la temperatura però ens carrega de xafogor. Ens enfaixem i som-hi!

 

Tot anava bé però... ai! Quan arribàvem a plaça es va tornar a posar a ploure! Els gegants amagats i la colla local que no sabia que fer. Van demanar als grallers de cada colla si podien tocar un cançó però nosaltres que mai ens conformem amb res vam decidir ballar sense gegants. Aquí en podeu veure el vídeo:

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0