Girona

La sortida de Girona és sempre la cita gegantera més esperada de l'any: barraques el dia abans, bona companyia i... un mono de gegants increïble! Feia dos mesos que no ens calçàvem les espardenyes!


Sota un cel blau i un sol que escalfava un nou dia alguns arenyencs ens despertàvem a Girona mentre d'altres enfilaven el camí des de la gaia vil·la. Avui tancàvem la temporada i calia fer-ho cremant totes les naus. Per això TOTS els gegants d'Arenys es van desplaçar a Girona.


Tallaferro i Flor d'Alba, Roc i Maria, Elm i Carmeta, Zenon i Laia ballaren al so d'un autèntic exèrcit de gralles i tabals enmig d'una massa de portadors tots vestits de blanc amb faixa vermella.


La sortida, tot i que molt parada, va anar molt bé! En cap moment desistirem d'aixecar les faldilles el vol i fer dansar les nostres figures fins arribar a plaça on vam haver de fer una ràpida entrada doncs érem un munt de colles i nos ens podíem entretenir pas. 


Un cop al final, alegria i satisfacció per haver aconseguit el repte però també tristor per haver acabat aquesta temporada 2014 que ha sigut genial.


Toca penjar la camisa i descansar fins l'abril... però tornarem amb més força i ganes!

Escribir comentario

Comentarios: 0