SANT ROC 2018

Sant Roc ja està aquí, arriba el moment de RENOVAR EL VOT DE VILA i els nostres gegants no s'ho volen perdre! Sabem que vosaltres tampoc i, per això, us deixem un recull de tots els actes on hi serem presents. 

14 d'agost - La Nocturna


Arriba agost i ja fa olor d'aigua perfumada i alfàbrega, olor de Sant Roc. Un any més, Sant Roc que ve acompanyat de la cercavila més esbojarrada, festiva i esperada de l’any: LA NOCTURNA!!!!!

 

A les 22:00, els gegants ens esperaran a l'escola Joan Maragall per donar el tret de sortida a la #LaNocturna18. Nocturna que arriba a la seva XXII edició rememorant formats, sensacions i emocions del passat, però mantenint tota la seva essència intacta: Gegants, xarangues, focus, germanor i festa, molta festa per a joves, petits, adults i grans.

 

Un any més, els nostres gegants aniran acompanyats per la Xaranga Tocabemolls (recentment guanyadors del VII Concurso de Charangues de Escucha), la Xaranga Sarabastall i els grallers de Breda.

Consells de seguretat per gaudir de la cercavila al màxim

Amb la col·laboració de:


Concurs de Fotografia

Us presentem el concurs Instagram de La Nocturna.

 

Per participar-hi només cal fer una foto dels nostres gegants durant La Nocturna, penjar-la a Instagram i seguir els següents passos:

  • Utilitzar l'etiqueta #concursnocturna18.
  • Seguir l'Instagram de la Colla, @gegantsarenys.
  • Etiquetar a la Colla en la publicació.

 Podeu consultar les bases en l'apartat concurs.


16 d'agost - Sant Roc


Dia de Sant Roc, dia en quÈ macips i geganters baixarem, a les 18:30 des de la plaça de l'esglèsia, tot dansant, fins a l'Ajuntament on  hi haurà el Ball dels Gegants i recollir a totes les autoritats per acompanyar-los a l'Ofici en honor a Sant Roc.

 

Un cop acabi l'Ofici, en Roc i la Maria, aniran davant del Xifré per la tradicional Dansa d'Arenys. Posteriorment, tots els gegants es reuniran per fer l'escalada gegant i posar punt final de les festes de Sant Roc.